الأربعاء، مارس 22، 2006

De redding.



Iemand die voor u zorgt.
Die graag helpt.
Is dat niets voor u?
Maar ge moet ze van in het begin kort houden, niet de moderne man uithangen, zelf gaan afwassen en zo, zo zijt ge toch niet hé? Dan krijgen ze tijd, beginnen ze te denken, dat is vragen om problemen.
Denkt ge daar nie aan?
En aan welke leeftijdscategorie hadt ge gedacht?
Vanaf 18, tot 23, er moet 10 jaar verschil zijn.
Vrouwen zijn sneller wijs.
Waaruit mag mijn dank dan bestaan?
Ik doe dat zomaar als dienst.
Ik moet niets terugkrijgen.
Ik ken daar mensen en als ik daar ben, dan vragen ze, kent ge niemand?
En dan denk ik wie kan k verkopen en dan weet ik.
Ik heb wel problemen met religie. Bah, misschien bij de familie daar, doen alsof.
Maar dan mag k nie meer drinken.

Kom eens in de zomer, dan zit ik daar.
In Meknes,
M we hebben in het meest waanzinnige dorp gezeten met ne zandstorm
..appelsienen, oosters, alles in orde, zelfs een zwembad..
Een zandstorm, het eerste het beste binnengestormd en daar was een dame, een schone dame, bezweet..
Die deed een kastje open en daar zaten kakkerlakken.
Meknes is echt goed gelegen, met den trein zo langs Fez.
Zijt ge in Fez geweest, kunt ge een dag winkelen.

Ik heb daar familie lopen, dat loopt daar vol mooie vrouwen.
En heel de kust is schitterend mooi.
Ik zeg het, ik heb een appartement in Meknes en ze zijn da nu aan het restaureren, t is vrij, sta leeg, ge kunt daar rustig werken.
En ik heb daar mensen die u wegwijs kunnen maken. Iemand met een wagen, als hij het niet druk heeft kan hij u de wagen lenen.
Veel plaatsen waar ge kunt gaan drinken in Meknes é, veel, mooie plaatsen,
dingen van nederland daar, Heineken,
Maar ook wijnen, is een wijnstreek..
Denkt er eens over na é
Wanneer hebt ge nog verlof?
In juli en in december.
Hoe is het daar in december?
O een beetje koud maar de zon schijnt er konstant, 12 graden, ja,
Vries, nee, nee, de mensen hebben er zelfs geen verwarming.
Maar s nachts kan het koud zijn.
Beter in de winter dan in de zomerperiode.
Weinig mensen is beter, juli is zo wat te warm en veel toeristen allée, Marokanen van Nederland en zo.
Ik ben ene keer overhoop gereden op de motorkap, da was ne Belg.
Dag mensen ik moet dringend naar huis. Mijn gordijnen hangen scheef.

11 Comments:

Anonymous غير معرف said...

Blog gered! Dank! Alhoewel.. Echt opbeurend is het niet. Zit het zo diep? Nee toch? In elk geval, don't change, en zéker niet voor een vrouw. Anders heeft de vrouw geen uitdaging meer. Vrouwen WILLEN namelijk dat je verandert. Dus doe het niet. En vooral: stop niet met drinken. Vooral dát!

مارس 22, 2006  
Anonymous غير معرف said...

man, man man toch.... lijkt hier wel het zelfhulphoekje. blaasjes en holle praatjes maar waar blijft de schade, laat staan de eer?

مارس 22, 2006  
Blogger Kraken Soundscapes said...

Mooi zo.

مارس 22, 2006  
Anonymous غير معرف said...

Laten we nog iets drinken...

مارس 27, 2006  
Anonymous غير معرف said...

van slechtziendheid naar hardhorigheid, een kleine stap zonder wegenkaart. Alleen op weg naar zonderzintuigelijkheid.

مارس 28, 2006  
Blogger Ivor Mortisse said...

Opgelet voor de bomen. Ze gaan hun slag slaan! Zoals elk jaar, opnieuw en onverwacht. Zy roepen. Hoort gy? Hoort gy? Zonder aarzel, de wortels dieper en tot de laatste zonde. Hun schors bedekt met zweet. Ze glimlachen groen. Leg ze het vuur aan de schenen. Rook ze uit. Vuige tovenaarz. Hun armen prikken vingerig in de einder. Menig kwade dwerg hokt in hun ontluikende gebladerte. Er is geen smid ter wereld die hen geschikt en bruikbaar slaat. Dus alras aan dek. Hun ryk kome. Wees schuw. Kyk niet om.

مارس 28, 2006  
Anonymous غير معرف said...

bah, prr, in afrika hadden we een brouwerij, mmh, geen kleine, eigenlijk 3/4 v katanga, met graan uit .. mmh, de meestergast is toen nog in het open schip verdronken, allee dat zijn nochthans geen klein mannen, zijn weduwe was ontroostbaar, dat was mooi, nergens hadden ze een open schip in gans afrika niet, haha, dat was niet voor te lachen, haha.. pff

مارس 29, 2006  
Anonymous غير معرف said...

en katanga is groot he, ik heb die weduwe dan wat extra toegestopt, als ge met een goede wagen, airco bestond toen niet he, op de piste zat, dan stonden die bakken daar vanachter in de blakke zon te koken, die mannen hadden een speciaal recept dat kan niet anders want als ge zo'n fles of drie, en pas op dat waren echte volwassen flessen he, van anderhalve liter minstens, dan maakten we een gat en daar amoniak bij en tegen de ochtend had ge perfect koel bier, ja dat zijn de trukken.. tcho..

مارس 29, 2006  
Anonymous غير معرف said...

en die vrouw was nog niet zo oud maar verweerde handen.. van het leer te looien.. voor de laarzen in de kobaltmijnen.. tja.. wij hadden thuis iemand die kwam helpen wiens man in de kobalt zat, dat waren wree mannen, ge denkt soms van geld en zo, maar daar vloeide het geld, en ge weet waar de zwarten hun geld bewaren he, één keer per jaar gingen die naar antwerpen, dat waren de grote verhalen..

مارس 29, 2006  
Anonymous غير معرف said...

en drinken dat konden ze allemaal goed, zowel de mannen als de vrouwen, en pas op he, ze kunnen het nog he, en als dan eene niet kon wachten tot de volgende morgen dan kroop die 's nachts naar dat gat, daar kunnen we nog veel van opsteken, en t gebeurde al eens dat er ééne t op zijne adem kreeg van die ammoniak en dan vond ge die de volgende morgen.. toch straffe mannen.. pff en dan spreken ze over het bushmeat, maar bushbeer is ook niet slecht.. ja die weduwe woont nu in schilde, in een kasteel van een huis, die heeft het helemaal gemaakt, allee haar man..

مارس 29, 2006  
Anonymous غير معرف said...

die heeft eigenlijk zijn fortuin gemaakt met de wullungu export, kent ge wullungus? dat zijn toch ook straffe mannen die aziaten, die waren daar zot op, en dan nog liefst levende, gelijk dat het onmogelijk is om de zwarte te verbieden de liefde te bedrijven zo verlekkerd waren die aziaten op wullungus en zo is de opium eigenlijk in antwerpen terecht gekomen want die zijn ook niet achterlijk he, de zonen en dochters van de rijzende zon, ha nee zeker, maar allee daarmee zijn de laatste wullungus nog in taiwan te vinden maar in afrika, noppes, 't gordijn, prr, ja daar hebben ze hun dik laten vangen..

مارس 29, 2006  

إرسال تعليق

<< Home